Annie Kromann -  
Behandlinger Profil Priser Clairvoyance Kontakt
 

Profil for Annie Kromann

Jeg arbejder ud fra helhedsprincippet - det hele menneske. Jeg forventer effekt eller væsentlig forandring inden for de første 3-4 behandlinger - din sikkerhed for unøding og virksningsløs behandling.

Zoneterapiklinikken i Nørholm ledes af undertegnede og er en selvstændig privatklinik for zoneterapi, Homøopati, massage, healing m.v. Jeg tilbyder behandling af forskellige lidelser og sygdomme og vedligeholdelse af helbredet. Jeg er eksamineret og uddannet Zoneterapeut fra Zoneterapeutskolen i København i 1983 og er registreret Alternativ Behandler (RAB).

Jeg har en terapeutisk uddannelse i brug af homøopatiske midler ved allergi og betændelser. Uddannet i 1992 ved Allegica i Silkeborg. Jeg er uddannet i reikihealing ved Cristo Blaak i Brædstrup samt uddannet i kiroterapi og som bindevævsmassør.

Livet er en lang udvikling – hvis man vil og tør bide livet i låret.
Jeg tror på, at man livet igennem er i udvikling og ingen mennesker ”nøjes” med at stå hvor de lander på et tidspunkt i deres liv.

Omgivelserne vil altid forandre sig og menneskene omkring os vil også forandre sig og vi bliver dermed nød til at forholde os til den allestedsnærværende udvikling. Jeg tror på at det er meget vigtigt, at få sig et godt grin hver dag og have en humoristisk tilgang til sig selv og sine omgivelser.

Hvad har jeg gjort for mig egen personlige udvikling:
Min egen personlige udvikling startede da jeg var 17 år, hvor jeg læste min første bog om zoneterapi.

Min spirituelle udvikling startede ved en clairevoyant som underviste i visualisering og meditation. Efterhånden fandt jeg ud af at jeg havde clairevoyante evner, som jeg fik udviklet gennem mødet med og kurser hos Kirsten og Jørgen Bonde Eriksen i Brædstrup. Gina Allen, buddhist og seer fra New Zealand, Lars Muhl, forfatter og musiker fra Aarhus og Karsten Munk.

Herudover har jeg læst en række bøger om spiritualitet og personligudvikling. Sidst skal nævnes at jeg har praktiseret i 25 år, hvor jeg med mine evner har hjulpet mine medmennesker videre i deres liv på det psykiske og fysiske plan.

Se referencer her

    Copyright © 2009 All rights reserved