Annie Kromann -  
Behandlinger Profil Priser Clairvoyance Kontakt
 

Referencer og citater

Håndgribelige resultater opnået i min praktis:
Når vi har med alternativ behandling at gøre og når vi arbejder med det der er inden i os, har vi vanskeligt ved at forholde os til det, med mindre at vi kan se fysiske resultater. Derfor har jeg fremført nogle citater fra tilfredse kunder, som har fået kureret nogle lidelser og sygdomme:

- Jeg har kureret mange par for barnløshed.
- Kunder med stress og udbrændthed er blevet helbredt uden brug af medicin.
- Migræne og allergier er almindelige lidelser som jeg har kureret mange for.

Hvad siger kunderne:

Citater fra kunder……….

"Jeg har gået ved Annie og hun har i den tid hjulpet mig med flere ting, blandet andet allergi – eksem, forkølelsessår og migræne.

Efter mine behandlinger hos Annie døjer jeg ikke længere med eksem og forkølelsessår og kun sjældent af migræne.
Carina Winterberg

"Jeg har haft piskesmæld, som følge af en trafikulykke. Annie har hjulpet mig med at komme igennem nakkeømhed og hovedpine, som opstod som følge af ulykken. Jeg har deltaget i Annies kurser for intuitions træning og har haft meget glæde af kunne stole mere på min egen intuition. Det er en måde at sætte sig selv fri på, som er vigtig i forbindelse med ens egen personlige udvikling."
Susanne Johansson

” Igennem Annie Kromans uddannelser har jeg både som privatperson samt mit professionelle netværk erhvervet en række praktiske værktøjer der har muliggjort en personlig indsigt der normalt ikke ville være mulig – med gode resultater til følge. Uddannelserne har tilført stor værdi til mig både privat og erhvervsmæssigt.”

Citat Martin Thisted, Partner Comentor Learning.


    Copyright © 2009. All rights reserved